Over deze website

Volleybal is een sport die velen een warm hart toedragen. Het is altijd spannend en er gebeurd van alles in een wedstrijd. Wie de sport goed volgt zal er alles van af weten en zelf wellicht ook spelen. Zowel in Nederland als Belgiƫ wordt de sport veelvuldig op amateur niveau beoefend wat alleen maar in het voordeel werkt voor de algemene bekendheid van de sport. De sport geniet niet de bekendheid van andere sporten zoals voetbal en wielrennen maar heeft zeker een grote schare mensen die het volgen en spelen.

Deze website is gemaakt om iedereen die dat graag wil wat meer te leren over Volleybal. Het kan zijn dat je nog niet eerder met de sport in aanraking bent geweest en dan is dit de ideale manier om er wat meer over te weten te komen. Zo leer je het een en ander over de spelregels en hoe een wedstrijd precies in zijn werk gaat. Nadat je al deze informatie tot je hebt genomen wordt het al een stuk makkelijker de sport zelf te spelen of te gaan volgen en een wedstrijd te gaan kijken. Een voordeel dat de sport niet tot de meest populaire sporten behoort is dat het niet heel duur hoeft te zijn wanneer je een wedstrijd wilt gaan bekijken. Dit kan voor zeer schappelijke prijzen waardoor het zeker leuk blijft.

Verder lees je hier alles over het Beach Volleybal EK wat in Nederland werd gehouden en over de gouden generatie Nederlandse volleyballers die in Atlanta de Olympische Spelen won in het jaar 1996. Kortom, er is meer dan voldoende te leren over deze fantastische sport. Je zult zien dat het alleen maar interessanter wordt wanneer je meer en meer te weten komt. Uiteraard hopen we je graag nog eens terug te zien op deze website.